Welkom op de website van HJ vd Berg

De Fa. H.J. van den Berg & zn. is gespecialiseerd in de verwerking van consumptie aardappelen. Het bedrijf houdt zich bezig met de inkoop, het sorteren, wegen, verpakken, verkopen en transporteren van aardappelen.

De huidige productiecapaciteit bedraagt 3000 ton per maand. Alle genoemde werkzaamheden worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Er worden diverse aardappelrassen in verschillende maten en hoeveelheden ingekocht, verwerkt en geleverd.

De leveringen vinden doorgaans via exporteurs plaats aan buitenlandse afnemers, die gevestigd zijn in o.a. Rusland, Roemenie, Polen, Hongarije, Nederlandse Antillen en het Caribisch gebied. Ons bedrijf bevindt zich 5 minuten van internationale luchthaven Schiphol.

De inkoop vindt doorgaans plaats bij telers, die voornamelijk in het oosten en noorden van Nederland zijn gevestigd. De verwerking vindt plaats in het eigen bedrijf, dat in Hoofddorp is gevestigd, en ondermeer beschikt over stortbakken, telescoopbanden, voorsorteerders en een ultramoderne palletiseermachine.

Ook het transport wordt met eigen materiaal uitgevoerd. Onze firma beschikt over 3 DAF trucks, en een zestal trailers.

Wij zijn gecertificeerd volgens de hygiene code HACCP met GMP, verstrekt door de NAO.